PAO Sverige
Frid Och Inre Kraft Genom Enhet

Hem
Den Galaktiska LjusFederationen
En Introduktion
ANDROMEDANS
ARCTURIANS
BELLATRICIANS
CENTAURIANS
FOMALHAUTANS
MINTAKANS
PEGASIANS
PROCYONANS
TAU CETIANS
 

Medlems Namn: Stjärn Nationen av Tau Ceti.

Accepterad i den galaktiska federationen: För nästan 2,5 miljoner år sedan. Björn-liknande mammaloids (ursprungliga inevånare) får en mänsklig koloni från stjärnbilden Herkules att bosätta sig på deras system fjärde planet cirka 2,4 miljoner år sedan.

Plats: Närmaste stjärna till Jorden i stjärnbilden Cetus (Whale).

Avstånd från jorden: Cirka 11,8 ljusår.

Livsform Typ: Sentient invånare är en galaktisk humanoid och en björn-liknande mammaloid.

Fysisk Utseende: Galactic humanoider liknar människor från Constellation av Hercules. Tre stora hud färger: brun (inklusive en koppar ton), röd och grön (ljus och mörk). Bruna människor har ljusbrun till koppar-färgat hår, eller svart till röd-orange hår. Ögon allt från grönt och blått till brunt och grått. Männen är mycket väl proportioneliga och 7 fot till 8,5 fot (från 2,13 till 2,59 meter) höga. Kvinnor varierar från drygt 6,5 fot till nästan 8 fot (1,98 till 2,40 meter) i höjd. Grön-hudade människor har ljusgrönt till blont eller brunt hår med gröna, hassel eller stålblå ögon och har relativt samma längd som bruna människor. Röd-hudade människor har rött, orange eller blont hår med röda, bruna eller mörkblå ögon, och är också samma storlek som de andra två människor-typerna. I samtliga fall, är kvinnorna ganska fylliga.

Björn-liknande mammaloids av Tau Ceti är enorma, pälsklädda varelser med små lurviga svansar och björn-liknande fysik som omfattas i brunt, svart eller blond päls. Huvuden är björn-formade men med en mindre nos. Tänderna liknar en galaktisk människas snarare än en jordisk björns. Ögonen sitter framåt och liksom hos människor är bruna, blå eller svarta. Öronen, vid sidan av huvudet precis ovanför ögonen, liknar jord björnarnas. Mycket kännande varelser som går på två ben, och har därmed har en högre tyngdpunkt än björnar på jorden. Två muskulösa armar med tass-liknande händer som består av fem trubbiga klo-liknande fingrar. Mycket muskulösa ben som sluyar i en mycket kort fot med fem trubbiga tår. Varierar i höjd från 9 till 12 fot (2,74 till 3,66 meter).

Speciella egenskaper och förmågor: Känd för sin förmåga att utforma några av mest avancerade fartyg i Den Galaktiska Federationens prospektering flottor. Också vara några av de bästa piloter och navigatörer i galaxen.

Genomsnittlig mängd sömn behöves: Båda arterna kräver bara 1 till 2 timmar per dag.

Språk: Mänskliga språk är väldigt gutturala, som tyska eller arabiska. Björn lika varelser språken låter lika, men är djupare och guttural.

Moderskepp och andra farkoster: Scouter är enorma, diamant-formade, plasma skepp omkring 200 till 250 fot (från 61 till 76,2 meter) långa. Moderskeppen brukar vara kommando fartyg för Den Galaktiska Federationen utforsknings flotta. De ser ut som en serie av flera skikt av blodkroppar i travar på 20 till 50 celler, och varierar från 4 miles till 44 miles (från 6,44 till 70,84 km) i diameter.


Copyright © 2010 PAOWEB Sverige. All Rights Reserved.