PAO Sverige
Frid Och Inre Kraft Genom Enhet

Hem
Den Galaktiska LjusFederationen
En Introduktion
ANDROMEDANS
ARCTURIANS
BELLATRICIANS
CENTAURIANS
FOMALHAUTANS
MINTAKANS
PEGASIANS
PROCYONANS
TAU CETIANS
 

Medlems Namn: Pegasus Stjärn Flotta.

Accepterad i den Galaktiska Federationen: För 3.78 miljoner år sedan (de var ursprungligen en serie särskilda kolonier som grundats av Sirian ECB-rådet cirka 4 miljoner år sedan).

Plats: Stjärnbilden Pegasus är en stor grupp på över 1.000 stjärnor, som ligger mellan konstellationen av Cygnus och Vattumannen.

Avstånd från jorden: Mellan 200 och 3.000 ljusår.

Livsform Typ: Det finns tre huvudsakliga typer av humanoider i denna stjärna flotta. Den första typen påminner starkt Sirian människor i höjd och utseende och är indelad i samma vita och blå hudtyper. Den andra typen är en tunnare mänsklig typ med röd eller orange hud. Den sista typen är en hybrid bildas från dinoid och andra människoliknande ras.

Fysisk Utseende: Den första typen påminner om den ursprungliga Sirius B humanoid kolonister: männen varierar från perfekt utformad muskulös fysik till barn-liknande kroppar, och är 6 fot, 6 inches till 7 fot, 4 inches (1,98 till 2,24 meter) i höjd, med blond till ljusbrunt hår och ljusblå till grön-färgade ögon. Kvinnan är ytterst vällustig i utseende och är 6 fot, 2 inches till 6 fot, 8 inches (1,88 meter till 2,03 meter) hög. De har antingen extremt blek vit eller ljusblå hud.

Den andra humanoida typen liknar något den första i höjd och / eller kropps typer, med undantag för två stora skillnader. Först huden, liksom håret, är antingen en lätt röd eller en mörk orange färg. För det andra, ögonen är mer katt-liknande utseende och iris är antingen röd eller en mörkblå. Denna grupp kom ursprungligen från några av de mer avlägsna stjärnorna i Lyra konstellation.
Webmaster anmärkning: dessa ögon likna den animerade ögonen på "galaktiska federationen ledamöternas intro hemsida.

Hybriden tredje typen har en fjällande hudtyp med mer uttalade kattlika ögon som är antingen röda, bruna eller svagt gul. Kroppen, ben, nacke och armar är mer muskulös än en människa och har ett antal tjocka ven-liknande utbuktningar längst med. Varje hand och fot slutar i 4 tunna, långa fingrar eller tår, med en liten klo vid dess slut. Hanarna är omkring 7 till 8 fot (2,13 till 2,44 meter) höga, medan honorna varierar från 6 meter, 10 inches till 7 fot, 7 inches (2,08 till 2,31 meter) hög.

Speciella egenskaper och förmågor: De varelser från Pegasus är kända för sin skicklighet som innovatörer, forskare och diplomater.

Genomsnittlig mängd sömn behövs: En och en halv till tre timmar, beroende på art.

Språk: Det finns två typer av språk. Det ena är något tonad och harmoniskt klingande, medan den andra är mer guttural och grova.

Moderskepp och andra farkoster: Tre typer av farkoster är verksamma i eller nära jorden. Den första typen är ett försvars farkoster som liknar en rundad liksidig triangel. Var och en av dess sidor är ungefär 74 fot (22,56 meter) i längd. Den andra typen är ett scout skepp som är avlång till formen, med en genomsnittlig diameter av cirka 85 fot (25,9 meter). Det tredje fartyget en dubbel lins atmosfäriskt kommando fartyg som är ungefär 1300 fot (402 meter) i längd.

 


Copyright © 2010 PAOWEB Sverige. All Rights Reserved.