PAO Sverige
Frid Och Inre Kraft Genom Enhet

Hem
Den Galaktiska LjusFederationen
En Introduktion
ANDROMEDANS
ARCTURIANS
BELLATRICIANS
CENTAURIANS
FOMALHAUTANS
MINTAKANS
PEGASIANS
PROCYONANS
TAU CETIANS
 

Medlems Namn: Stjärn-Nationen av Mintaka (tidigare del av Orion Ligan).

Accepterad i den galaktiska federationen: För tre år sedan.

Plats: En av tre ljusa stjärnor i det berömda, Orions bälte (De andra två är Alnitak och AlNilam.)

Avstånd från jorden: Vissa 233 ljusår från jorden.

Livsform Typ: I första hand en Amphiboid arter, några Reptoid och Dinoid hybrider lever bland dem.

Utseende: På många sätt liknar Mintakans grodor och paddor på jorden. Det finns dock några viktiga skillnader. De tvåbenta till växten. Deras hud, slät och hårlös, är känd för sina iriserande färger, som sträcker sig från ljust röda, oranga och grönaktiga, till gult och brunt.

Till skillnad från Jordens groddjur, är ögonen inte är så utsående, men är ganska stora, markerade och ljusa röda, orange eller grön-gult. Näsan består av två små slitsar över en mycket tunna läppar. Munnen, när den öppnas, är mycket stor och grod-liknande. Öronen är två små runda cirklar på vardera sidan av huvudet.

Huvudet är stort och till synes oproportioneligt till resten av kroppen, medan halsen verkar vara obefintlig. Kroppen, armarna och benen är mycket muskulösa. Tår och fingrar är långa, tunna med simhud och fyra till antalet: tårna har små klor.

De män, något mindre än kvinnorna, är mellan 7 till 8 fot (2,13 till 2,44 meter) i höjd. Kvinnorna, något större, mellan 7,5 till 8,5 fot (från 2,29 till 2,59 meter) hög. Mintakans är också känd att ha en serie av tre små, tunna, sammanlänkade rilar som springer upp på ryggen och slutar på toppen av huvudet.

Speciella egenskaper och förmågor: Noterad för deras
stora kunskaper i psykologi, liksom i alla metoder av sinnets manipulation. De har ett stort vetenskapligt kunnande och stora bibliotek av inre visdom som går tillbaka mer än 15 miljoner år.

Genomsnittlig mängd sömn som behövs: 4-6 timmar per dag.

Språk: Låter mycket med toner, men också mycket djup och guttural.

Modetskepp och andra farkoster: Nästan svamp-liknande utseende: liknar de stora rymdskeppet i slutet av filmen Närkontakt. Varierar i storlek från 50 till 150 fot (15,2 till 46 meter) i diameter. Moderfartygen är mycket stora, nästan 100 till 1.000 miles (160 till 1600 kilometer) breda. De större är mycket självförsörjande och vanligtvis hålls bara i rymden.

 


Copyright © 2010 PAOWEB Sverige. All Rights Reserved.