PAO Sverige
Frid Och Inre Kraft Genom Enhet

Hem
Den Galaktiska LjusFederationen
En Introduktion
ANDROMEDANS
ARCTURIANS
BELLATRICIANS
CENTAURIANS
FOMALHAUTANS
MINTAKANS
PEGASIANS
PROCYONANS
TAU CETIANS
 

Medlems Namn: Konfederationen Fomalhaut.

Accepterad i den Galaktiska Federationen: En neutral stjärn nation som blev medlem för ca 3 år sedan.

Plats: Den ljusstarkaste stjärnan i stjärnbilden Piscus Austrinus (södra fisk). Piscus Austrinus ligger mellan konstellationer av Vattumannen och Grus.

Avstånd från jorden: Om 23 ljusår från jorden.

Livsform Typ: Två medlemmar. Först en mänsklig rebellgrupp från Plejaderna som först koloniserade Fomalhaut några 250.000 år sedan, och som nu finns på Fomalhauts tredje och fjärde planeter. För det andra, en mindre dinoid-reptoid grupp från Bellatrix i Orion, som koloniserade den andra planeten i solsystemet några 200.000 år sedan. De båda parterna har skapat denna edsförbundet efter en rad mycket destruktiva krig som slutade några 20.000 år sedan.

Utseende: Den första rad Fomalhaut människor liknar den så kallade "nordiska" typ av ETS, och är oftast blond med mycket blått, hassel eller stålgrå ögon. Män är muskulösa, och omkring sex fot (1,85 meter) hög. Kvinnan är mycket fyllig och varierar från 5 fot, sex inches till knappt sex fot (1,68 till 1,83 meter) i höjd. Den andra typen är mörkare hudfärg och ser nästan garvade, med mörkt hår och bruna, grå eller svarta ögon. Samma relativa höjd och utseende som den första så kallade "nordiska" typ.

Dinoid-Reptoid Konfederationens invånare är en hybrid ursprungligen från stjärnan Bellatrix i Orion. Mycket fjälliga och beniga. Överdelen av huvudet är omgivet av stora benigt krön. Stora röda eller matt gula ögon (påminner om jordens kräldjur), är stora och framåtriktade, och på vardera sida, en mycket liten näsa. Munnen har tunna läppar som går från ena sidan av huvudet till den andra. Öronen är obefintliga: enda tecknet på dem är en extra smidig 3-tums (7,62 cm) cirkel på vardera sidan av huvudet och strax bakom ögonen. Huden är fjällig som krokodil's och grön, gul, brun eller röd färg. ett liter krön av benigt material går uppepå mitt i ryggen och är anslutet till större det större krönet som finns på toppen av huvudet.

Varelsen är tvåbent. Tunna händer som har sex långa klor fingrar. Fötterna har fem tår som avslutades i små, mycket vassa klor. Mycket liten svans, tjock som krokodiler, sträcker sig 2 fot. Man är kortare än kvinnor. Bellatrician-liknande män på Fomalhaut varierar mellan 8 till 10 fot (2.44 till 3 meter) i höjd: kvinnor är från 8,5 till 10,25 fot (från 2,6 till 3,12 meter) hög.

Speciella egenskaper och förmågor: Noteras för tapperhet
i alla vetenskapliga strävanden. De utgör nu en stor del av personalen av det första stora vetenskapliga och utforsknings Team som skickas till Andromeda (cirka 2 miljoner ljusår från vår galax).

Genomsnittlig mängd sömn som behövs: 2 till 6 timmar dagligen.

Språk: Mänskliga språk är lyriskt men guttural: Dinoid-Reptoid språket är mycket mer guttural.

Moderskepp och andra farkoster: Mänskliga scout skepp är äggformade, som vatten droppe på väg att falla från kranen. De sträcker sig från 60 till 85 fot (18.3 till 26 meter) i diameter. Moderfskeppen ser ut som enorma cigarrer med flera nivåer och är från 2 miles till 1200 miles (3,2 till 1.920 km) över.

Dinoid-Reptoid scout skeppen är formade som stora skalbaggar, ungefär 100 fot (30,5 meter) i diameter. Moderskeppen är formade som enamöba och är några från 8 till 900 miles (13 till 14.400 kilometer) över.

 


Copyright © 2010 PAOWEB Sverige. All Rights Reserved.