PAO Sverige
Frid Och Inre Kraft Genom Enhet

Hem
Den Galaktiska LjusFederationen
En Introduktion
ANDROMEDANS
ARCTURIANS
BELLATRICIANS
CENTAURIANS
FOMALHAUTANS
MINTAKANS
PEGASIANS
PROCYONANS
TAU CETIANS
 

Medlems Namn: Centaurus stora Stjärn Nation

Accepterad i den galaktiska federationen: För 1,1 miljoner år sedan.

Plats: Stjärnbilden Centaurun ligger mellan konstellationer av Lupus och Vela. Mest känd för sin lysande stjärna, de tre stjärnsystemen Alpha Centauri (även känd som Rigel Kentaurus). En av dess tredubbla stjärnor är Proximi Centauri, som vid 4,3 ljusår, är närmast känd stjärna till jorden.

Avstånd från Jorden: 4,3 till över 1.000 ljusår.

Livsform: En humanoid och en reptoid art.

Fysisk Utseende: Den humanoida Centaurian mycket lik de människor nu finns på jorden. Mannen är mycket muskulös och välväxt med blond, brun, svart eller rött hår. Ögonen är antingen något asiatiskt i form, eller är avrundade och är brun, svart, blå, grön eller hassel i färg. I höjd, män varierar från nästan 6 fot till nästan 8 fot (1,8 till 2,4 meter). Deras hudfärg kan antingen vara en mycket mörkbrun eller en lätt solbränd vit färg. Kvinnorna är också väl avvägda men mindre muskulös, och varierar från 5 fot 5 inches till nästan 7 fot (1,65 till 2,1 meter) hög.

Den reptoid Centaurian har en mycket fjällande ödle-liknande och muskulös kropp. Dess hudfärg är fläckar av något grönt och blått eller rött och grönt. Händerna är smalare än en människa och innehåller sex siffror som avslutas på en knivskarp, krökt klo. Ögonen är rundade och utstående med enen reptoid-liknande vertikala slit, och är antingen ljust röd eller gyllene färg. Det finns ingen svans, men fötterna har fem långa tår slutar med en böjd böjd klo. Honan till knappt 8 fot (2,4 meter), är något högre.

Speciella egenskaper och förmågor: Centaurians är kända för sin stora strategiska förmåga och federationens sambandskommittén rådgivare. De förmåga till att föra grupper av olika varelser tillsammans och att uppnå sina mål på ett mycket fredligt och harmoniskt sätt.

Genomsnittlig mängd sömn som behövs: 2 till 4 timmar.

Språk: Humanoid språket är ganska guttural som tyska, men tonala som låter som kinesiska. Reptoid språk är extremt guttural och fylld av ljud, som är svåra för de flesta människor att efterlikna.

Moderskepp och andra farkoster: Centaurians har två typer av farkoster som liknar jordklot på himlen. Det första fartyget är ett universellt scoutskepp. Som är klockformat, med en stor lins-liknande runda vingar fästs vid dess undersida. De är ungefär 45 fot (14 meter) i diameter och nästan 30 fot (9,1 meter) i höjd. Det andra är ett kommando skepp, formad som en cigarr med en liten bula i mitten och är ungefär 200 fot (över 60 meter) i längd.

 


Copyright © 2010 PAOWEB Sverige. All Rights Reserved.