PAO Sverige
Frid Och Inre Kraft Genom Enhet

Hem
Den Galaktiska LjusFederationen
En Introduktion
ANDROMEDANS
ARCTURIANS
BELLATRICIANS
CENTAURIANS
FOMALHAUTANS
MINTAKANS
PEGASIANS
PROCYONANS
TAU CETIANS
 

Medlems Namn: Bellatrix Stjärn Nation. Tidigare medlem
i Förbundet för Orion och deras sektorer i högkvarter för fd alliansen.

Accepterad i den galaktiska federationen: För tre år sedan.

Plats: En av ljusstarkaste stjärnorna i stjärnbilden Orion, det är den ljusa stjärna hittade precis till höger och ovanför Bält av Orion.

Avstånd från jorden: Vissa 112,5 ljusår.

Livsform Typ: Större arter är Dinoid-Reptoid hybrid. Migrerat från konstellation av Skytten cirka 25 miljoner år sedan.

Utseende: Mycket fjälliga och beniga. Övre delen av huvudet är omgivet av ett stort benigt krön. Stora röda eller matt gula ögon (som liknar de av jordens kräldjur) som är framåt riktade precis ovanför, och på vardera sida, mycket liten näsa. Munen har tunna läppar som går från ena sidan av huvudet till den andra. Öronen är obefintliga: enda tecknet av dem är extra mjuk, 3-tums (7,62 cm) cirkel på vardera sidan av huvudet och strax bakom ögonen. Huden är fjällig som en krokodil, och grön, gul, brun eller röd färg. Små beniga krön går upp mitt i ryggen och är ansluten till större kam som finns på toppen av huvudet.

De är tvåbenta. Tunna händer som har har sex långa klo fingrar. Fötterna har fem tår som slutar i små, mycket skarpa klor. Mycket liten svans, tjock som på en krokodil sträcker sig till fötterna. Män är kortare än kvinnor. Männen varierar i höjd från 8 till 10 fot (2.44 till 3 meter): kvinnorna är från 8,5 till 10,25 fot (från 2,6 till 3,12 meter) hög.

Speciella egenskaper och förmågor: Noteras för stora diplomatiska och ledaregenskaper. Ledare desenaste sex miljoner år av alla fd Allianser styrkor i den här sektorn av Vintergatan.

Genomsnittlig mängd sömn som behövs: 5 till 8 timmar.

Språk: Mycket grov och guttural, fylld med djupa morrande och väsande ljud.

Modeskepp och andra farkoster: Scout skeppen ser ut som daggdroppar och liknande skalbaggar, de varierar från 100 till 400 fot (30,5 till 122 meter) långa. Moderskeppen från 1 till 400 miles (1,6 till 640 kilometer) lång och ser ut som stora grodyngel.

 


Copyright © 2010 PAOWEB Sverige. All Rights Reserved.