PAO Sverige
Frid Och Inre Kraft Genom Enhet

Hem
Den Galaktiska LjusFederationen
En Introduktion
ANDROMEDANS
ARCTURIANS
BELLATRICIANS
CENTAURIANS
FOMALHAUTANS
MINTAKANS
PEGASIANS
PROCYONANS
TAU CETIANS
 

Medlems Namn: Arcturian Konfederation.

Accepterad i den galaktiska federationen: För cirka 3,75 miljoner år sedan.

Plats: stjärnan Arcturus i stjärnbilden Bootes.

Avstånd från jorden: Cirka 36 ljusår.

Livsform Typ: En häst-liknande tänkande varelse.

Fysisk Utseende: Arcturians är en mycket kännande mammaloid art som liknar en häst. Kroppen är ganska lång och smal med ett något stiliserat häst huvud. Huden varierar i färg från en skuggig vanilj till en mycket mörkbrun färg. Arcturians är röd på baksidan av halsen och huvudet och en extremt tunn svans som påminner något om en häst's.

Händerna har 4 fingrar som är väldigt långa, smidiga och extremt tunna. Armar, ben och kropp är mycket muskulösa till utseendet. De Arcturianska ögonen är mycket större än jordens människor's och är antingen blekt blå eller mörkbruna. Öronen motsvarar något med dem i en häst, men de är mindre och mer rundade än sina jordiska motsvarigheter.

I storlek, Arcturian män varierar i höjd från 7 till nästan 8 fot 6 inches (2,31 till 2,64 meter). Kvinnor varierar från strax under 7 till ca 8 fot 2 inches (2,11 till 2,49 meter) hög.

Speciella egenskaper och förmågor: I den galaktiska federationen, är Arcturians kända för sin behärskning av tid (galaktiska kalendrar etc.) och deras extraordinära förmågor inom vetenskap och filosofi.

Genomsnittlig mängd sömn behöver: vanligen 1 till 3 timmar per dygn.

Språk: Arcturians talar ett tonspråk som låter liknande kinesiska eller vietnamesiska.

Modeskepp och andra farkoster: Arcturian's skepp sträcker sig från klockformade scout skepp som varierar från cirka 40 till 75 fot (12,2 till 22,9 meter) i diameter, på en lins-format planetsystem kommandot moder skepp som är över 14 miles (22,5 kilometer) i längd.

 


Copyright © 2010 PAOWEB Sverige. All Rights Reserved.