PAO Sverige
Frid Och Inre Kraft Genom Enhet

Hem
Den Galaktiska LjusFederationen
En Introduktion
ANDROMEDANS
ARCTURIANS
BELLATRICIANS
CENTAURIANS
FOMALHAUTANS
MINTAKANS
PEGASIANS
PROCYONANS
TAU CETIANS
 

Medlems Namn: Andromedas Stjärn Nationer.

Accepterad i den galaktiska federationen: För cirka 3,5 miljoner år sedan.

Plats: Stjärnbilden Andromeda.

Avstånd från jorden: Cirka 150 till över 4.000 ljusår.

Livsform Typ: Humanoid.

Fysisk Utseende: Humanoider, utseendet liknar Jordens människor. De bär ofta den traditionella flerfärgade Galaktiska Federationens dräkter. Andromedaner består av två grundläggande Jord människotyper:

Det första är en kaukasiskt som sträcker sig från en så kallad Nordisk typ (blont hår, blå ögon, blek hy) till en Medelhavs typ (ljus till mörk brunt hår, grå till bruna ögon, solbränd hy) .

Den andra är typisk orientalisk, med mörkt hår, mörka asiatiska ögon och en hudfärg som varierar från mycket ljust brunt till en mörk nyans av brunt.

Andromedanernas ögon är något större än jordens människors. Läpparna är tunna och färgade nästan en ljusrosa, medan öronen sitter något lägre på sidan av huvudet och är något mindre i storlek. Händerna och fötterna är vackert formade med långa fingrar och tår.

Männen varierar i höjd från 5 fot, 7 inches till nästan 7 fot (1,7 till 2,12 meter). Kvinnorna varierar från 5 fot, 4 inches till nästan 6 fot, 4 inches (1,63 till 1,93 meter) långa. Andromedan kvinnor är kända för sitt lockande energi och är relativt fylliga.

Speciella egenskaper och förmågor: Andromedaner utmärker sig i den galaktiska federationen för behärskande av alla former av vetenskaplig forskning.

Genomsnittlig mängd sömn som behövs: Ca 2 timmar per dag.

Språk: Andromedans talar ett språk vars dialekter varierar från en spansk eller italiensk-liknande ljud, till ett som är mer tonal och gutturala i sitt tonfall.

Moderskepp och andra farkoster: Andromedanernas farkoster varierar i form från traditionella sombrero-formade scout fartyg som mäter cirka 50 till 65 fot (15 till 20 meter) till lins-formade små atmosfäriska kommando skepp som är upp till en halv mil ( 805 meter) i längd.
Copyright © 2010 PAOWEB Sverige. All Rights Reserved.